logo

Megújult honlapunk!

Elkészült az új honlapunk, melynek a jövőben fontos szerepet szánunk a tagjainkkal való kapcsolattartásban és információcserében, valamint a nyilvánosság tájékoztatásában. Ipartestületünk legfontosabb célja a valódi érdekképviselet és a vállalkozói összefogás elősegítése, melyet minden erőnkkel segítünk és támogatunk. Hisszük és valljuk, hogy ezekben a nehéz időkben csak az összefogás és az együttes fellépés az egyetlen járható út, melyhez elengedhetetlen a gyors információáramlás és az akadálymentes kapcsolattartás.

Ezen céloknak megfelelően került kialakításra ez az interaktív honlap, mely a népszerű és nagy tudású WordPress tartalomkezelő rendszerre épül és a mai kor elvárásainak megfelelően már az ún. "reszponzív" technikával készült így mobil eszközökkel (okostelefon, tablet pc, iPad stb.) is problémamentesen megtekinthető.

A vállalkozókat érintő minden fontos információt és hírt igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül közzétenni, emellett örömmel vesszük a segítő szándékú véleményeket, hozzászólásokat és szívesen fogadunk minden építő jellegű javaslatot, ötletet is. Vagyis arra kérünk és buzdítunk mindenkit, ha ötlete, javaslata van ossza meg velünk és a közösséggel!

Szeretnénk kialakítani egy online vállalkozói adatbázist mely a "Tagjaink" menüpont alatt található, ide várjuk a cégek és az egyéni vállalkozók jelentkezését. A könnyebb kezelhetőség érdekében kategóriák szerint csoportosítottuk a vállalkozásokat. Célunk ezzel egymás jobb megismerése és a kapcsolattartás, valamint a vállalkozások részére egyfajta hirdetési felület és reklámlehetőség biztosítása, hiszen honlapunkat sokan azért keresik fel, hogy egy adott feladatra megbízható helyi vállalkozót találjanak vagy valamilyen terméket, szolgáltatást megtaláljanak. Ezt a fajta kapcsolatot is szeretnénk minél jobban elősegíteni.

További fontos előrelépés a Testület pártolói tagságának újjászervezése, ezúttal klubtagsági rendszerben. Ez azt jelenti, hogy mind a rendes, mind a pártoló tagok egy névre szóló tagsági kártyát kapnak, melyet a meghatározott üzletekben vásárolva ill. szolgáltatás igénybevételekor felmutatva bizonyos kedvezményt kapnak. Erről további részleteket a honlap jobb oldali menüjében a "Kedvezmény kártya" menüpont alatt illetve ide kattintva olvashat.

Hozzászólok!

© Szentendrei Kistérségi Ipartestület design: wowmedia.hu