logo

Közterület foglalási díj moratórium

Az Ipartestület az alábbi levelet küldte a Stratégiai Hivatalnak a közterület foglalási díj fizetési moratóriumának meghosszabbítását kérelmezve.

Levél megtekintése

A Szentendrei Kistérségi Ipartestület elnökével, Lánczky Csabával beszélgettek arról, hogy miként fogják össze a térség vállalkozásait, hogyan védik meg saját és egymás érdekeit, valamint a szervezet múltjáról és jövőjéről is szót ejtettek a beszélgetés során.

A beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.Lánczky Csaba, a Szentendrei Kistérségi Ipartestület elnöke szerepelt a Szentendre TV 2020.07.16-i műsorában.

 

A kialakult járványügyi helyzetben az Ipartestület elnöksége a vállalkozások veszteségeinek kompenzációja céljából az alábbi leveleket küldte az illetékes hatóságokhoz.

A levelek címzettjei: Szentendre polgármestere, jegyzője valamint a belváros képviselője, továbbá a Pest Megyei Iparkamara és az operatív törzs.

Levél 1

Levél 2

Levél 3

A Szentendrei Kistérségi Ipartestület vezetősége sok szeretettel meghívja a volt és jelenlegi tagjait valamint hozzátartozóit a hagyományos május elsejei "bográcsos" ebédre 2018.május elsején a Czóbel parkba.
© Szentendrei Kistérségi Ipartestület design: wowmedia.hu