Díjmentes mentorálási program

2023 március 18

Felhívás pro bono (díjmentes) vállalkozásfejlesztési mentorálási programban történő részvételre mikro-, kis- és középvállalkozások számára!

Mentoráltként olyan működő, de 5 évnél nem régebbi Hajdú-Bihar megyei és Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások jelentkezzenek, amelyek növekedési potenciállal rendelkeznek, de gazdasági életképességük jelentősen megrendült a COVID-19 járvány kezdete óta, és amelynek bevételében, ügyfeleinek számában vagy munkaerő létszámában több, mint 30%-os visszaesés tapasztalható, vagy a megváltozott helyzet a vállalkozás tevékenységének folytathatóságát alapjaiban megrengette.

A mentorálás célja személyre szabott stratégiai tanácsadás, iránymutatás, a változás támogatása a vállalkozások vezetése, ügyvezetői számára, a vállalkozások túlélési esélyeinek növelése, a stabilitásuk, a fenntarthatóságuk és üzleti sikereik elérésének érdekében.

A mentorálási folyamat időtartama 6 hónap, amely magában foglal 1 személyes találkozót havonta, valamint rendszeres kapcsolattartást telefonon, és/vagy online felületeken (zoom, e-mail) keresztül. Mindkét megyéből 2-2 fő mentorált kerül kiválasztásra. A mentorálási folyamat értékeléssel zárul. A mentoráltak az írásban benyújtott dokumentumok, valamint személyes elbeszélgetés (amelynek során feltérképezésre kerül, hogy a mentorált pontosan milyen területen, területeken vár segítséget) alapján kerülnek kiválasztásra.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 25. (péntek). Jelentkezés: info@bmtcoach.com

Benyújtandó dokumentumok: motivációs levél, az érintett vállalkozás 2019-i évi mérlege, statisztikai létszám, weboldal, közösségi média oldalak elérhetőségei (amennyiben releváns), integrált irányítási rendszerek (amennyiben releváns).

A mentor több, mint 20 év szakmai tapasztalattal, kis-, közép- és multinacionális nagyvállalati nemzetközi versenykörnyezetben, hosszútávban gondolkodó, megoldás orientált vezetőként tevékenykedett, eredményesen. Mentorként, coach-ként, nemzetközi szakértőként otthonosan mozog a stratégiai tervezés, a kockázatmenedzsment, a szervezeti, valamint folyamat átalakítás, struktúraváltás, problémamegoldás, a marketing és kereskedelem területén.

*A benyújtott dokumentumok a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) irányadó rendelkezéseinek betartásával, a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) irányadó rendelkezései alapján, kizárólag a mentorálási kiválasztási folyamat, valamint a mentorálási folyamat során kerülnek feldolgozásra, tárolásra, amelyet a jelentkező az info@bmtcoach.com e-mailre történő adatok megküldésével, azzal egy időben tudomásul vesz.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram