Szentendre Mobil Applikáció

2023 november 2.

Ipartestületünk a Városházán történt mai megbeszélésen támogatásáról biztosította az önkormányzatot a “Szentendre Mobil Applikáció Projekt” keretében fejlesztendő applikáció tekintetében, melynek során igyekszünk a tagjaink között is népszerűsíteni az alkalmazást mely véleményünk szerint nagyon hasznos lesz mind a vállalkozók, mind a lakosság számára. Az alkalmazás a novemberi tesztidőszak után 2023. december 1-től lesz használható.
A Digitális Jólét Program 2.0.-ban külön hangsúllyal szerepel az Okos Város – Smart City fejlesztések témaköre. A DJP2.0 célja, hogy a települések, a polgárok, a vállalkozások és a közösségek minél szélesebb körben ki tudják használni az Okos Város-i fejlesztések kínálta lehetőségeket.
Az Okos Város célkitűzésekkel egyetértve, a feladat fontosságára való tekintettel a szentendrei városvezetés kezdeményezte, hogy saját erőből indítson fejlesztést, amely részben megvalósíthatja az Okos Város Programban elképzelteket, és lehetőséget teremt a további fejlesztésekhez Szentendrén. Ennek eredményeként indult el a “Szentendre Mobil Applikáció Projekt”, amely a mobil applikáció létrehozását célozza meg. Ezt követően az üzemeltetési fázisban egy folyamatos karbantartás és fejlesztés jellemzi a mobil applikációt.
Az ingyenesen letölthető Szentendre Mobil Applikáció a digitális technológiák segítségével elősegíti, hogy Szentendre polgárai könnyebben intézhessék napi ügyeiket, részt vehessenek a város ügyeinek előmozdításában, élvezhessék a város egyedülálló kulturális életét akárcsak az ide látogatók. A Szentendre Mobil Applikáció részeként tervezett Szentendre Városkártya modul az ebbe a körbe bejelentkezett városlakóknak nyújt különböző kedvezményeket a városi szolgáltatások igénybevétele során, valamint lakcím szerinti push-üzeneteket fogadhatnak programokról, városi felhívásokról, közüzemeket érintő felhívásokról.
A szolgáltatói oldal számára letölthető mobil applikáció alapfunkciói ingyenesek, és ezzel többek között saját üzleti teljesítményüket tudják nyomon követni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram